Hej!
Här i Habo har vi idag den varmaste och finaste vårdagen hitintills för våren 2016, hoppas att även ni känner att vintern nu kanske äntligen släpper sitt fasta grepp över Sveriges land.

Nu har vi gjort en uppdatering av allra första sidan på Solhem 9. Eftersom sidan innehåller så väldigt mycket olika information och olika typer av filmer och dokument som vi publicerat genom åren, tänker vi ha länkar till det allra bästa och mest unika som finns på Solhem 9. Vi har därför börjat med att göra en länk på första sidan som leder till Lars-Olof Larssons fantastiska material av filmer och dokument om skogsbruk förr i tiden, som han så snällt delat med sig utav och låtit oss publicera på hemsidan. Än en gång tack för detta Lars-Olov. Nu finns även filmen om “Bark Lasse” utlagd, samt även en broschyr och bilder på denna: http://www.solhem9.se/historiska_filmer_skogsarbete.html

Fortsatt trevlig vår önskar vi er alla!

med vänliga hälsningar
Bertil, Christina och Per!