Hej!
Här kommer en Påsk hälsning och en önskan om att Ni alla får en fortsatt fin påskhelg! Nu har jag lagt upp 3 nya resmål:

http://www.solhem9.se/Resor_sida_4.html

som vi gjorde under 2017. Vi ligger lite “efter” med uppdateringar på Solhem 9. Minst 50 broschyrer väntar på att förvandlas till PDF-filer och läggas ut på broschyrbanken, men det kommer så småningom.
På grund av den sena våren blir allt vad “nybyggnationer” handlar om, fördröjt och försenat. Vi håller fortfarande på med det nya bygget för “lantbruksmuseet” som vi hoppas skall kunna “öppnas” till sommaren för visning. Men allt har sin tid, och mot vädrets makter har vi inget att sätta emot, vi kan bara konstatera att våren är väldigt sen i år, som den säkert är för många andra av er.

Fortsatt trevlig påsk!
Önskar Bertil, Per och Christina